SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e distribucionit dhe marketingut, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

SUPERVIZOR RAJONAL I SHITJEVE

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Manaxhimi i nje zone te caktuar dhe i nje numri te vogel agjentesh PSR (Pre-Seller) qe do te jene ne varesine e tij.
  • Shitjet ne klientet e medhenj, zgjerimi i tregut dhe rritja e nivelit te shitjeve sipas objektivave.
  • Ndjekja e porosive ne çdo hallke deri ne mbylljen e proçesit.
  • Planifikimi dhe koordinimi i shitjeve sipas modelit/strategjisë të kompanisë;
  • Bashkepunimi me Departamentin e Marketingut per implementimin e strategjive te duhura per arritjen e objektivave; 
  • Zhvillimi dhe ruajtja e marrdhenieve me klientet; 
  • Rekrutimi dhe rritja e vazhdueshme e klienteve; 
  • Pergatitja e raportimeve te ndryshme, sipas kerkesave nga eprori i drejtperdrejte;
  • Te informohet ne menyre te vazhdueshme mbi zhvillimet dhe ecurite e tregut vendas.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

Te kete perfunduar studimet e larta, preferohet Fakulteti Ekonomik; 
Pervoje ne pozicione te ngjashme mbi 3 vjet, avantazh ekperience ne FMCG; 
Njohuri ne perdorimin e programeve financiare ;
Aftesi komunikimi dhe manaxheriale;
Njohuri te mira te perdorimit te Paketes Office.
Njohuri te mira te gjuhes angleze.

Tjetër (Opsionale)


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.


Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/11/ 2017.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese