PËRGJEGJËS/E – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PËRGJEGJËS/E – PRISHTINË
Kategoria Sekretar/Recepsionist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 
 

 • Manaxhimi i recepcionit;
 • Rregullimi i orarit të recepcionisteve;
 • Kontrollimi dhe evidentimi ditorë i faturave;
 • Organizmi i të gjitha detajeve rreth eventeve të ndryshme;
 •  Mbikqyrja e punëve të mbrendshme të recepcionit;
 •  Përpilimi i ofertave në bazë të kërkesës së klientëve;
 • Detyrat që i përcaktohen nga stafi i menaxhues;
 • Në raste kur ka fluks të punës duhet të ndihmoj recepcionisten për check in, check out, rezervime, telefonat;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës angleze shkëlqyeshën në të folur dhe të shkruar
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë
 •  Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:   Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj.Dezera BERISHA në numrin e telefonit + 386 49 88 70 57 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Dhjetor 2017. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkuruese