ADMINISTRATOR I RRJETIT - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ADMINISTRATOR I RRJETIT - TIRANË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 • Administron rrjetin kryesor dhe atë të shpërndarjes së kompanisë.
 • Modelon topologjinë e rrjetit, konfigurimet e tij, politikat e aksesimit të paisjeve të rrjetit, akseset e ndryshme, etj.
 • Administron lidhjet me upstreamet, përcakton konfigurimet e nevojshme të protokolleve rilevante (BGP, IP MPLS, OSPF, TCP/IP, etj).
 • Teston dhe optimizon shërbimet e reja.
 • Krijon dhe mirëmban dokumentacionin e rrjetit aktual.
 • Planifikon në mënyrë proaktive kërkesat për shtesa dhe ndryshimet e domosdoshme të konfigurimeve dhe/ose paisjeve për t’iu përgjigjur në kohë kërkesave të kompanisë.
 • Planifikon dhe këshillon ndryshimet e nevojshme në rrjetin fizik për të vendosur, përmiresuar nivelet e redundancës së rrjetit.
 • Planifikon, kryen backup-et e nevojshme të sistemeve të rrjetit, sipas procedurave dhe metodave.
 • Përmirëson në mënyrë të vazhdueshme këto procedura dhe metoda.
 • Aplikon përditesimet e nevojshme të sistemeve operues të rrjeteve, patchet dhe ndryshimet e konfigurimeve.
 • Konfigurime dhe zgjidhje problemesh (troubleshooting).
 • Menaxhimi i rangeve të IP-ve (Ipv4 dhe Ipv6), dokumentimi i përdorimit te tyre.

Kërkesat e profilit

 • Duhet të keni mbaruar arsimin e lartë (të preferueshme janë dega e elektronikës, informatikës ose ai duhet të ketë eksperiencë të dallueshme).
 • Të pakten 5 vjet punë në telekomunikacion dhe të pakten tre vjet në pozicionin e administrimit të rrjetit kryesor.
 • Preferohen kandidatet që kanë certifikata Cisco CCNA, CCNP, CCIE të vlefshme.
 • Të keni njohuri të gjuhen angleze në të shkruar, lexuar dhe folur.
 • Të njihni programet e dokumentimit si Visio, paketën Office.
 • Të dijë të dokumentojë si duhet rrjetin, konfigurimet, procedurat bazë, etj.
 • Të posedoj leje drejtimi të automjetit.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM:    Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: j.cela@headhunter.al

 për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Joana CELA në numrin e telefonit +355 68 80 22 222 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25 Prill 2016. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Kompetitive