PROGRAMER/E – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PROGRAMER/E – PRISHTINË
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRMBLEDHJE E POZITËS:

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Përgjegjës/e për propozimin e aplikimeve të reja për implementim;
 • Përgatit dokumentacionin lidhur me zhvillimet e përfunduara.

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Analizon, dizajnon, zhvillon, teston dhe instalon aplikimin sipas detyrës projektuese;
 • Përgatit dokumentacionin lidhur me zhvillimet e përfunduara;
 • Propozon aplikime të reja për implementim;
 • Bashkëpunon me grupet tjera punuese;
 • Koordinon punën e vet me udhëheqësin e njësisë;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e programeve të cilat aplikohen;
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e bankës;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive  të cekura performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kërkesat e profilit

 KËRKESAT E PROFILIT:

 • Fakulteti Shkenca Kompjuterike ose të ngjashme ;
 • Mbi 2 vite përvojë pune në Teknologji Informative;
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Gjuhët programuese – C#, Multi threaded applications, ASP.NET2.0 dhe ASP.NET 3.5, .NET framework 2.0 dhe 3.5;
 • Përvoja dhe njohuri në SQL, MySQL, IIS, DB2, LINQ teknologji, AJAX teknologji, AT+Sintaksa,  SOAP teknologji;
 • Çertifikimi MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) ose MCAD (Microsoft Certified Application Developer).

KOMPETENCAT KYCE:

 • Integriteti dhe Besimi;  
 • Përcaktimi I prioriteteve;
 • I/e orientuar drejt zgjedhjes së problemeve;
 • Aftësi planifikuese;
 • Shkathtësi strategjike;
 • I/orientuar drejt rezultateve.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  16 MARS 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkuruese