DREJTOR OPERATIV - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * DREJTOR OPERATIV - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie Real Estate kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

DREJTOR OPERATIV

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Asiston në planifikimin e shitjeve;
 • Zhvillon analizën rajonale të tregut, përfundimin e raporteve të analizës konkuruese;
 • Targeton prospektet e rinj;
 • Krijon dhe mban prezantime, materiale marketingu dhe mjete për shitjen;
 • Koordinon mbledhjen e të dhënave nga shitjet dhe analizon me stafin e tij raportet mujore te shitjeve;
 • Siguron raporte administrative sipas kërkesës;
 • Merr pjesë në procesin e orientimit te Brokerit;
 • Monitoron dhe ndjek performancen e zyres;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Administrim Biznesi  ose profile manaxheriale te tjera;
 • Përvojë në shitje dhe marketing;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze;
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24/04/2017

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese