KEY ACCOUNT MANAGER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KEY ACCOUNT MANAGER - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e shitjeve te hidrosanitareve, kërkojmë në Tiranë:

Key Account Manager

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Gjetja e klienteve te rinj dhe ndjekja e klienteve ekzistues;
 • Prezantimi kompanise dhe produkteve te saj tek klientet;
 • Orientim dhe sugjerim per klientet mbi produktet dhe cmimet, duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre;
 • Ndjekja e procesit te shitjes, kontakti, prezantimi produkteve, marrja e porosise, levrimi I mallit dhe ndjekja e pagesave;
 • Te kete informacion te vazhdueshem per preferencat, orientimet apo ankesat e klienteve;
 • Raportim mbi ecurine e pjeses se tregut qe mbulon.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative per zgjidhjen e situatave te ndryshme me efikasitet;
 • Preferohet te kete perfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Te jete perdorues i mire i internetit dhe paketes Office;
 • Te jete i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj detajeve;
 • Preferohet te kete eksperience me shitjet;
 • Te zoteroje leje drejtimi automjeti.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 26/04/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese