INXHINIER/E I HIDROTEKNIKËS - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * INXHINIER/E I HIDROTEKNIKËS - PRISHTINË
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Harton dhe drejton ndërtimin e energjisë dhe projekteve të tjera hidraulike për kontrollin dhe përdorimin e ujit: llogarit dhe vlerëson normat e rrjedhës së ujit.
 • Specifikon llojin dhe madhësinë e pajisjeve, siç janë tubacionet, pompat, turbinat, valvulat e presionit dhe rezervuarët e mbitensionit, të përdorura për transportimin e ujit dhe konvertimin e energjisë së ujit në energji elektrike.
 • Drejton nëpërmes mbikëqyrësve vartës, aktivitetet e punëtorëve të angazhuar në pastrimin, gërmimin dhe vendosjen tubacionit për të stabilizuar rrjedhat dhe rrugët e hapura të ujit.
 • Harton dhe koordinon ndërtimin e kanaleve dhe rrjedhave për transportin dhe shpërndarjen e ujit; planifikon rezervuarë, valvula presioni dhe stacione përforcuese për të siguruar presionin e duhur të ujit në të gjitha nivelet;
 • Merr pjesë në takimet e stafit për realizimin e projektit, për aspekte që lidhen me disiplinën hidrologjike/hidraulike.
 • Merr pjesë në përgaditjen e propozimeve për shërbime;
 • Mbikëqyr zhvillimin profesional të personelit të vogël brenda grupit inxhinierik.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Inxhinieri Hidroteknike (përparësi për kandidatët që kanë përfunduar studimet Master).
 • Përvojë +5 vjeçare në Hidroteknikë, dizajnin e strukturës hidraulike.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Aftësi të komunikimit .
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA:   Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  08 Tetor 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

 

 

Paga Konkuruese