AGJENT/E I/E SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT/E I/E SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve;
 • Qëndron e informuar në zhvillimin e tregut;
 • Monitoron prezencën e produkteve/shërbimeve në treg;
 • Identifikon klientët potencial;
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientët;
 • Prezanton kompaninë dhe produktet/shërbimet të cilët ofrojnë;
 • Vendos dhe zhvillon marrëdhënie të qëndrueshme midis kompanisë dhe klientëve.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Minimum 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi organizative;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Njohuri të mjaftueshme kompjuterike;
 • Të zotërojë shumë mirë gjuhën Angleze.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13.11.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese