FINANCIER/E - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * FINANCIER/E - TIRANE
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 Në emër të një prej klientëve tanë, një qendre tregtare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë / Shqipëri: 

FINANCIER/E

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Pasqyron te dhenat ne programin financiar, duke kontrolluar kontratat, faturat dhe veprimet bankare;
 • Miremban dosjen e klienteve duke pergatitur raporte periodike ne lidhje me kostot dhe investimet e realizuara;
 • Bashkepunon me departamentet per te identifikuar, verifikuar dhe raportuar diferencat me buxhetin;
 • Realizon Kontabilizime mujore dhe pergatit cdo raport tjeter specifik qe kerkohet; 
 • Kontrolli mujor i librave te shitjes dhe blerjes;
 • Rregjistrimi i veprimeve te bankes dhe arkes, dhe kontrolli dokumentacionit te pagesave;

Kërkesat e profilit

Kriteret:

 • Te kete perfunduar studimet e larta ne Deget Finance/Kontabilitet;
 • Te jete i familjarizuar me Standartet Kombetare te Kontabilitetit
 • Te kete eksperience te meparshme ne njesite e prodhimit
 • I orientuar per te ndjekur problemet dhe cuar drejt zgjidhjes perfundimtare;
 • Te kete njohuri te mira te programeve Financiare;
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe Italiane;

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 19/11/2018
Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese