PREZANTUES MJEKËSOR – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PREZANTUES MJEKËSOR – PRISHTINË
Kategoria Kujdesi shëndetësor
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kërkohen Prezantues mjekësor të produkteve farmaceutike të cilët kanë përvojën dhe trajnimet adekuate për prezantim dhe marketing.
 • Duhet të jenë në gjendje të përpilojnë, përcjellin dhe realizojnë planin e punës.
 • Kërkohet nga ata që të kryejnë vizita të rregullta nëpër institucionet shëndetësore.
 • Të jenë këndshëm dhe bindës gjatë të folurit dhe prezantimit.
 • Të jenë të aftë të mbajnë kantakte dhe të kryejnë vizita të kohëpaskohëshme nëpër pikat e shitjes (farmacitë).

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të kenë përfunduar arsimin e lartë në degët mjekësore (Farmaci, Fizioterapi, Infermieri) apo biokimi. 
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë. 
 • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe kreative.
 • Të kenë njohuri të programeve të paketës Microsoft Office.
 • Posedimi i patent shoferit të kategorisë B.
 • Preferohet të jenë të gjinisë femërore.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 17.12.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese