MENAXHER I FINANCAVE – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER I FINANCAVE – PRISHTINË
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Menaxhimi dhe mbikëqyrja e aktiviteteve të Departamentit të finanacave;
 • Planifikimi financiar dhe strategjia e taksave te kompanise;
 • Menaxhimi i thesarit te kompanise;
 • Përcjellja e punëve fiananciare përmes softuerit  dhe dokumentacionit bazë;
 • Automatizimi i softverit financiar dhe automatizimi i Excel qe eshte i nderlidhur me softverin financiar;
 • Optimizimi i softverit financiar;
 • Menaxhimin e cmimeve, shpenzimeve, prodhimit;
 • Zhvillimin e raporteve , ditore, mujore, vjetore;
 • Planifikim i buxheteve me menaxherat e divizioneve, menaxherin e shitjes, dhe menaxherin operacional;
 • Regjistrimi i transaksioneve bankare në data bazë për secilën bankë;
 • Përcjellja e gjendjes në libra, deklarimet e tatimeve për secilën periudhë raportuese;
 • Deklarimet e të gjitha detyrimeve tatimore në ATK;
 • Monitorimin e kartelave të blerësve dhe furnitorëve dhe barazimi i gjendjes sipas kërkesës;
 • Përgatitja e raporteve për inspektoratin dhe organe tjera tatimore;
 • Përgatitja e raporteve dhe pasqyrave financiare  periodike dhe vjetore;
 • Hartimi i akteve dhe shkresave të ndryshme financiare 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Njohja e punës me kompjuter.
 • Njohja e programeve të Office.
 • Aftësi për punë nën presion të kohës.
 • Aftësi komunikuese.
 • Njohja e gjuhes Angleze.
 • Njohnja e softverit financiar Navision.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 03.01.2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APLIKO ONLINE

Paga Konkuruese