SPECIALIST CASCO - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SPECIALIST CASCO - TIRANE
Kategoria Specialist Casco
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

.Në emër të një prej klientëve tanë prestigjiozë në fushën e sigurimit, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Specialist CASCO

Roli dhe Përgjegjesite

1. Njohja e te gjithë produkteve dhe prezantimi i tyre saktë dhe dinjitoz tek klientët;

2. Zhvillimi i takimeve me klientët për dhënien e informacionit të detajuar në lidhje me çdo produkt duke u siguruar që prezantimi i informacionit tek klienti të jetë i plotë, i detajuar dhe i qartë

 3. Zgjerimi i Rrjetit të Shitjeve, përmes zgjerimit të portofolit të klientëve;

4. Regjistrimi i policave të shitura në sistemin e shitjes online dhe ndjekja e arkëtimit për çdo policë të shitur;

 5. Zbatimi i procedurës për lëshimin e policave nga momenti i kontaktimit të klientit deri në nënshkrimin e kontratës së sigurimit;

6. Krijimi e përditësimi i databazës së klientëve, si dhe dergimi i njoftimeve përkatëse për rinovimet e policave, apo informimi mbi risi në lidhje me produktet, paketat, etj.;

Kërkesat e profilit

Kandidati duhet e plotesoje kriteret e meposhtme:

· Diplomë universitare, e parapëlqyer në Menaxhim, Marketing, Shkenca Sociale;

 · Eksperiencë 1 vit në shitje, preferohet në Distribucion, Sektorin e Shit-Blerjes së Pasurive të Paluajtshme (Real Estate), Shërbimet e Leasing-ut,Telekomunikacion etj;

· Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bindëse;

 · Aftësi shumë të mira negociuese për të mbyllur procesin e shitjes;

· I/E e vendosur dhe orientuar drejt objektivave të shitjes;

 · Njohuri e mirë e gjuhës angleze është e detyrueshme. Zotërimi i gjuhëve të tjera të huaja përbën avantazh;

· Gatishmëri dhe disponibilitet për të udhëtuar brenda dhe jashtë vendit për qëllime pune.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).