KUZHINIER/E - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KUZHINIER/E - TIRANE
Kategoria Kuzhinier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një grup restorantesh, po kërkojmë në Tiranë / Shqipëri:

Kuzhinier/e

Përgjegjësitë kryesore:

 • Ngritjen e stacioneve të punës me të gjithë përbërësit e nevojshëm dhe pajisjet e gatimit;
 • Ndjekjen e udhëzimeve në gatim dhe përgatitjen e ushqimeve në kohë;
 • Lëvizjen shpejt ne kuzhinë, menaxhimin e shumë detyrave njëkohësisht;
 • Gatimin e produkteve sipas recetave të kompanisë;
 • Sigurimin qe përbërësit për t'u përdorur në gatim të jenë gati (Pastrimi i perimeve, prerja e mishit etj.);
 • Sigurimin që cdo pjatë të jetë e prezantuar sipas formatit të vendosur nga kompania;
 • Mbajtjen e rregullt dhe të pastër të kuzhinës;
 • Sigurimin që të gjitha ushqimet dhe sendet e tjera të ruhen siç duhet;
 • Kontrollin e cilësisë se përbërësve;
 • Monitorimin e stokut të lëndës së parë;
 • Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;
 • Aftësinë për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Të punojnë mirë në ekip;
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike për punë;
 • Të kenë aftësi të mira organizative;
 • Të shërbejnë në mënyrë profesionale tek klienti (sjellje miqësore, relaksuese, mirësjellje dhe shërbim i shpejtë);
 • Të kenë njohuri për sigurinë e ushqimit, rregullat higjeno-sanitare dhe shëndetësore.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 60 77 430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 08/04/2019. 
Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).