MENAXHER/E TURNI - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER/E TURNI - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një grup restorantesh, po kërkojmë në Tiranë / Shqipëri:

Menaxher/e Turni

Përgjegjësitë kryesore:

 • Delegimin e detyrave tek kamarieret dhe mbikëqyrja e performancës së tyre;
 • Mbajtjen e një inventari periodic dhe te rregullt dhe urdhërimin e furnizimeve ushqimore, sipas nevojës;
 • Pritjen dhe shërbimin e klientëve sipas standartit te percaktuar nga kompania;
 • Organizimin e stafit duke menaxhuar pushimet javore;
 • Asistimin e stafit duke I ndihmuar per te zgjidhur problematikat gjate orarit te sherbimit;
 • Ndjekjen e shpenzimeve ditore dhe raportimin e tyre tek eprori;
 • Sigurimin e kënaqësisë së klientit dhe trajtimin me kujdes te çdo ankese;
 • Raportimin e nevojave per mirëmbajtje te ambjentit te punes dhe sherbimit;
 • Pasjen e njohurive të mira për operacionet e restoranteve;
 • Disponueshmërine për të punuar ne turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;
 • Aftësinë për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Të punojnë mirë në ekip;
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike për punë;
 • Të kenë aftesi të mira organizative;
 • Të shërbejnë në mënyrë profesionale tek klienti (sjellje miqësore, relaksuese, mirësjellje dhe shërbim i shpejtë).

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 18/03/2019. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese