KEY ACCOUNT MANAGER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KEY ACCOUNT MANAGER - TIRANE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

.Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani e njohur në tregëtimin e pajisjeve hidrosanitare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

KEY ACCOUNT MANAGER

Përgjegjësitë kryesore:

 • Gjetja e klientëve të rinj dhe ndjekja e klientëve ekzistues;
 • Prezantimi i kompanisë dhe produkteve të saj tek klientët;
 • Orientim dhe sugjerim për klientët mbi produktet dhe çmimet, duke u mbështetur në kërkesat e tyre;
 • Ndjekja e procesit të shitjes; kontakti, prezantimi i produkteve, marrja e porosisë, lëvrimi i mallit dhe ndjekja e pagesave;
 • Të ketë informacion të vazhdueshëm për preferencat, orientimet apo ankesat e klientëve;
 • Raportim mbi ecurinë e pjesës së tregut që mbulon.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet;
 • Preferohet të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Të jetë pëdorues i mirë i internetit dhe paketës Office;
 • Të jetë i gatshëm për të mësuar vazhdimisht dhe i kujdesshem ndaj detajeve;
 • Preferohet të ketë eksperiencë me shitjet;
 • Të zoterojë leje drejtimi automjeti;
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë nëpër rrethe dhe të punojë jashtë orarit

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551  (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 11/04/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese