ELEKTRICIST DHE TEKNIK I MAKINERIVE ZHVESHËSE DHE PRERËSE - DURRËS

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ELEKTRICIST DHE TEKNIK I MAKINERIVE ZHVESHËSE DHE PRERËSE - DURRËS
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani që zhvillon dhe prodhon produkte për emobility, sisteme kabllore dhe sisteme elektromekanike, jemi duke kërkuar në Durrës / Shqipëri:

ELEKTRICIST DHE TEKNIK I MAKINERIVE PRERËSE DHE ZHVESHËSE

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëmbajtje dhe riparim të makinerive të prerjes, markimit; Komax, Kabinmat, Wiedenbach, EBS, etj;
  • Mirëmbajte dhe riparim të makinerive të saldimit Ultrasonic (Schunk);
  • Mirëmbajte dhe riparim i striperave;
  • Riparim i veglave si; ngrohëse për tubat e tkurrshëm, pinca etj;
  • Përgjegjës për instalimet elektrike (fuqi dhe ndricim) për hapësirën e fabrikës në prodhim si dhe në zyrat e administratës;
  • Mirëmbajtje për kondicionerët dhe aspiratorët e ajrit;
  • Inspektim javor për rrjedhje vaji apo anomali të tjera të ‘’makinerive të tjera’’, Motor-gjenerator, UPS, kompresor ajri, transpaleten elektrike etj;
  • Asiston në ndryshimet e layoutit sipas nevojës së projekteve përkatëse;
  • Respekton rregullat e sigurimit teknik në punë;

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme pune;

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 34 30 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 29/03/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese