AGJENT SHITJESH HORECA - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT SHITJESH HORECA - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani në fushën e FMCG, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Agjent Shitje HORECA

Përgjegjësitë kryesore:

 • Shpërndarja e produkteve në zonën dhe klientët përkatës;
 • Të dorezojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm dhe të përfundojë transaksionin sipas rregullave në fuqi;
 • Rregullon dhe organizon marrëdhëniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pike;
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kerkesat e tyre;
 • Kujdeset për merchandising duke vendosur materiale të ndryshme promocionale si: postera etj, për të përmbushur realizimin e aktiviteteve promocionale;
 • Rregjistron të dhënat për porositë dhe shitjet në sistemin e shitjes;
 • Raportimi i shitjeve ditore tek supervizori perkatës;
 • Zhvillimi i games së produkteve në klientet aktual;
 • Koordinimi i porosive të klienteve në bazë të një vlerësimi logjik;
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi;
 • Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh);
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes, sidomos në HORECAt në tregun shqiptar;
 • Njohuri ne gjuhen angleze;
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te kompanisë;
 • Aftësi të mira komunikuese, tregtimi dhe negocimi;
 • Aftësi për të menaxhuar kohën në terren;
 • Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg;
 • Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi;
 • Të jete i aftë të punojë në grup;
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion;
 • Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht;
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 20/05/2019. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).
 

Paga Konkurruese