MENAXHER I SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER I SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Arrinë dhe tejkalojnë targetet vjetore të shitjes;
 • Përpilon dhe ekzekuton planin strategjik për të arritur objektivat e shitjeve dhe për të rrit numrin e klienteve;
 • Vëzhgon dhe analizon tregun (produktet, Cmimet, Cilesin etj.);
 • Ndërton dhe ruan marrëdhënie të forta dhe afatgjata me klientë, partnerë dhe kupton nevojat dhe objektivat e biznesit të tyre;
 • Hartimi dhe implementimi i shitjes dhe strategjisë së marketingut;
 • Krijimi dhe ruajtja e marrëdhënie pozitive me partnerët afarist si dhe kryerja e detyrave të tjera nga  fusha e shitjes dhe marketingut në përputhje me biznes planin;
 • Raporton ne baza javore në Departamentin e Shitjes.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplome Fakulteti në Ekonomi, Administrim Biznesi apo të ngjashme.
 • Eksperiencë e dëshmuar në shitje dhe arritje apo tejkalimet e targeteve të tij.
 • Përvoja te mëparshme në role menaxheriale të shitjes;
 • Aftësi të dëshmuara për të artikuluar aspektet e dallueshme të produkteve dhe shërbimeve.
 • Aftësi e dëshmuar për tu pozicionuar kundër konkurrentëve.
 • Përvojë të dukshme si udhëheqës i shitjeve, duke zhvilluar zgjidhje të orientuara kah klienti, të diferencuara dhe të arritshme.
 • Aftësi te shkëlqyera të dëgjimit, negocimit dhe prezantimit.
 • Aftësi të mira komunikuese gojore dhe me shkrim ne gjuhen shqipe dhe angleze

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 08.04.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese