KONSULENT IMOBILIAR

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KONSULENT IMOBILIAR
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të kompanisë së mirënjohur imobiliare, Century 21, jemi duke kërkuar:

Konsulent imobiliar

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me çmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
 • Të përcaktojë nevojat dhe aftësitë financiare të klientëve për të propozuar zgjidhje që u përshtaten;
 • Të ndërmjetësojë procesin e negociatave, të informojë klientët mbi kushtet e tregut, çmimet, hipotekat, kërkesat ligjore dhe çështje të tjera, duke siguruar një marrëveshje të drejtë dhe të ndershme;
 • Të kryejë analiza tregu krahasuese për të vlerësuar vlerën e pronës;
 • Të marketojë pronat tek blerësit e mundshëm, të mirëmbajë dhe përditësojë listat e pronave të disponueshme;
 • Të përgatisë dokumentacionin e nevojshëm (kontrata, kontrata qeraje, marrëveshje mbylljeje, etj.)
 • Të bashkëpunojë me vlerësuesit, qiradhënësit, etj.;
 • Të zhvillojë marrëdhënie dhe bashkëpunim me noterë, ofruesit e pronave dhe kontraktorët;
 • Të promovojë shitjet nëpërmjet reklamimit, open house dhe listimeve;
 • Të jetë i përditësuar mbi risitë në tregun imobiliar vendas, rajonal dhe botëror si dhe praktikat më të mira të punës.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira negociuese;
 • Natyrë e theksuar sipërmarrëse;

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.laci@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dorina LACI në numrin e telefonit +355 67 413 7595 (nga e Hëna në të Premte).

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

 

Paga Konkurruese