AGJENTË MARKETINGU - SHKUP

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENTË MARKETINGU - SHKUP
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Përshkrimi i punës:

 • Kontaktimi i klientëve në baza të rregullta për të siguruar një nivel të lartë të kënaqësisë së klientit.
 • Sipas kërkesave të klientit

Kërkesat e profilit

Aftësitë që kërkohen:

 • Shkathtësi në gjuhën Italiane, Spanjolle ose Gjermane
 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit dhe ndërpersonale
 • Vetëvendosje dhe këmbëngulje
 • Personalitet dinamik, komunikativ dhe pozitiv    

Tjetër (Opsionale)

Cfarë ne ofrojmë?

 • Paga konkurruese
 • Bonuse ditore , javore dhe mujore
 • Training
 • Orari i punës: E hëna deri të premten 10:00 - 18: 00h
 • Aktivitete Grupi

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: info@karriera.al. 
 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).