MENAXHER SHITJESH TIRANE / MENAXHER SHITJESH ZONA E JUGPERENDIMIT

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER SHITJESH TIRANE / MENAXHER SHITJESH ZONA E JUGPERENDIMIT
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërkombëtare e specializuar në materialet e montimit dhe mbërthimit, jemi duke kërkuar:

MENAXHER SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore:

  • Marrja e porosive të cilat shpërndahen nëpërmjet postës;
  • Mbajtja dhe zhvillimi i bazës së klientëve;
  • Rritja e nivelit të shitjeve;
  • Gjetja e klientëve të rinj;
  • Ndihma klientëve në kërkesat e tyre për informata teknike;

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Person ambicioz dhe i orientuar ndaj rezultateve në punë;
  • Eksperiencë e mëparshme në profil të ngjashëm;
  • Leje drejtimi klasi B.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/04/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

 

Paga Konkurruese