ASISTENT MENAXHER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ASISTENT MENAXHER - TIRANE
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh në fushën e shitjeve të produkteve të arredimit shtëpiak, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

ASISTENT MENAXHER

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ndjek politikat e kompanisë.
 • Optimizimi i fitimeve duke kontrolluar shpenzimet.
 • Zgjidhja e çështjeve të konsumatorëve në kënaqësinë e tyre të përgjithshme.
 • Ruajtja e një stili të përgjithshëm menaxhimi që ndjek praktikat më të mira të kompanisë.
 • Përgatitja dhe paraqitja e performancës së punonjësve.
 • Mbikëqyrja e inventarit.
 • Ndihmoni klientët sa herë që është e nevojshme.
 • Marrjen e masave disiplinore kur është e nevojshme.
 • Sigurimi i një standardi konsistent të shërbimit të klientit.
 • Motivimin e punonjësve .
 • Ruajtja e standardeve të dyqaneve sipas praktikave më të mira të kompanisë.
 • Përfundon detyrat e caktuara nga menaxheri i përgjithshëm me saktësi dhe efikasitet.
 • Mbështet menaxherët e dyqaneve sipas nevojës.
 • Kryen hulumtime të gjera në lidhje me tregun dhe konkurentët.
 • Përgatit raportet mujore, tremujore dhe vjetore mbi progresin e shitjeve.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë master në menaxhim biznesi ose në fusha të ngjashme.
 • Të ketë mbi 4 vite eksperience pune si menaxher;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike ,  përdorimin e paketës Office (sidomos Excel).
 • Aftësi të shkëlqyera analizuese dhe raportuese;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri shumë të mira të anglishtes së folur dhe të shkruar,
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës
 • Duhet të jetë i vetë-motivuar dhe të kenë dëshirën për vetë-zhvillim.
 • Të ketë aftësinë për të punuar në grup dhe në mënyrë të pavarur kur kërkohet.
 • Të jetë i përkushtuar ndaj kënaqësisë dhe përvojës së klientit.
 • Aftësi të jashtëzakonshme negociuese

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 20 33 430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 21/05/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!