TEKNIK ELEKTRIK/ELEKTRICIST - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * TEKNIK ELEKTRIK/ELEKTRICIST - TIRANË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

TEKNIK ELEKTRIK/ELEKTRICIST

Përmbledhja e Pozicionit:

Elektricisti/Teknik IT duhet të jetë njohës i mirë i vizatimeve dhe skemave elektronike/elektrike, të jetë i vëmendshëm dhe i kujdesshëm në interpretim të manualeve instalues të pajisjeve që përdor, të njohë karakteristikat teknike të materialeve që përdoren në instalimet.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të jetë i aftë të bëjë instalimin e impianteve civile dhe industriale elektrike;
 • Të zotërojë aftësi në  njohjen dhe  zbatimin e dokumentacionit elektrik dhe skemave elektrike;
 • Të njohë panelet elektrik dhe  komponentet përbërës të paneleve;
 • Të njohë dhe të lexojë skemat elektrike të paisjeve (UPS, Inverter, pajisjeve të detektimit dhe zjarrit, sistemeve të kondicionimit, gjeneratorëve); 
 • Të ketë njohuri në montime mekanike/saldime.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm profesional elektrik;  
 • Të ketë eksperiencë pune në pozicione të ngjashme jo më pak se tre vjet; 
 • Të ketë përvojë pune në instalime rrjeti dhe impiantesh elektrike;
 • Të jetë i komunikueshëm, bashkëpunues, i aftë të zgjidhë situata të  ndryshme në punë. 
 • Të ketë aftësi organizative, monitoruese dhe komunikuese. 
 • Të kete njohuri në gjuhë të huaj Anglisht ose Italisht;
 • Të jetë i disponueshem dhe fleksibel jashtë orarit zyrtar te punes.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 16/05/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese