BRAND MANAGER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * BRAND MANAGER - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë në Tiranë:

BRAND MANAGER

Përgjegjësitë kryesore:

 • Zbaton planet e marketingut për markën duke gjetur mënyra specifike pozicionimi në treg me qëllim përmirësimin e prezencës dhe vizibilitetit të markës;
 • Sigurohet që të gjitha aspektet e marketingut dhe aktiviteteve të produktit të përputhen me etikën dhe qellimet e markës;
 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve bazuar në politikën dhe strategjinë fitimprurese dhe komerciale të kompanisë;
 • Qëndron i informuar në zhvillimin e tregut dhe identifikimin e iniciativave të reja;
 • Monitoron prezencën e produkteve dhe siguron mbështetjen e tyre me marketing;
 • Menaxhon dhe promovon zhvillimin e produkteve/markave të reja në bashkëpunim me departamentet e tjerë të kompanisë;
 • Vendos dhe zhvillon marrëdhënie të qëndrueshme midis kompanisë dhe klientëve;
 • Kërkon mundësi të reja të marketingut që përshtaten me markën dhe maksimizojnë mundësitë për rritje;
 • Planifikon dhe zhvillon masa konkrete për realizimin dhe tejkalimin e objektivave.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë Universitare në Ekonomi, dega Menaxhim Biznes, preferohet profili Marketing;
 • Minimum 3 vite eksperiencë pune në pozicion Brand Marketing në industrinë e FMCG; 
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal dhe shkresor;
 • Aftësi analitike në kërkim tregu, parashikim dhe menaxhim; 
 • Njohuri shumë të mira të gjuhes angleze dhe italiane, të folur dhe të shkruar;
 • Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e paketës Office.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 6077430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 06/06/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese