ASISTENT/E TË SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * ASISTENT/E TË SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Njeh shumë mirë procesimin dhe lëvrimin e porosisë së klientit;
 • Njeh shumë mirë listën, strukturën e klientëve dhe kodet respektive të tyre që Sales Manager përkatës mbulon;
 • Njeh mirë gamën e produkteve që ofrohen në IS, qëllimin e përdorimit dhe funksionet e tyre, si dhe përdor saktë terminologjinë për këto produkte;
 • Njeh procedurat mbi ofertimin dhe kushtet e garancisë për produktet;
 • Njeh kodet dhe specifikimet teknike të produkteve që ofrohen;
 • Kryen me përpikmëri çdo detyrë të posaçme që i ngarkohet nga superiori dhe raporton në kohë sipas afateve të përcaktuara për përmbushjen e tyre;
 • Njeh dhe zbaton me përpikmëri Procedurat Operacionale dhe instruksionet e punës (dhe formularet përkatës);
 • Njeh shumë mirë pozicionimin e kompanisë në treg dhe kapacitetet e saj;
 • Ka njohje shumë të mirë të strukturës së kompanisë dhe funksioneve të çdo posti pune;
 • Eshtë i/e aftë të ndërtojë raporte shume të mira bashkëpunimi me koleget dhe eprorin;
 • Eshtë i/e aftë të ndërtojë raporte afatgjata bashkëpunimi me klientët që SM përkatës mbulon;
 • Kërkon, mbledh dhe koordinon saktësisht informacionet e duhura për përpilimin e një oferte nga burime të ndryshme brenda kompanise (PM-të, Manaxheri i Servisit etj.) sipas kerkesave të SM-së;
 • Është i/e aftë për dhënie ofertash brenda një statusi të përcaktuar (vlerë, rëndesi etj.);
 • Njeh mirë produktet që tregtohen dhe qëllimin e përdorimit të tyre;
 • Arrin të identifikojë produktet nëpërmjet kartelës, Part Numberit dhe Përshkrimit.
 • Njeh mirë aplikacionin e shitjes.
 • Njeh mirë procedurat operacionale dhe instruksionet e punes per postin e faturistes.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë të përfunduar studimet e larta.
 • Eksperiencë e mëparshme punë në shitje, së paku 2 vite.
 • Njohuri të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze në shkrim dhe komunikim.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Shumë e mirë.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24 Maj 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.

Paga Shumë e mirë