FINANCIER/E - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * FINANCIER/E - TIRANE
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani e fokusuar në dizenjimin dhe implementimin e sistemeve teknologjike, po kërkojmë në Tiranë:

FINANCË / ADMINISTRIM

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Kontrolli mujor i librave te shitjes dhe blerjes;
 • Rregjistrimi i veprimeve te bankes dhe arkes, dhe kontrolli dokumentacionit te pagesave;
 • Pasqyron te dhenat ne programin financiar, duke kontrolluar kontratat, faturat dhe veprimet bankare;
 • Përgatitjen e deklarimeve dhe rakordimet në lidhje me marrëdhënien me shtetin;
 • Funksionet dhe detyrat kryesore në lidhje me veprimtaritë financiare të Shoqërisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë mbaruar Fakultetin Ekonomik, në degën Financë – Kontabilitet;
 • Të ketë eksperiencë pune në financë-kontabilitet (e preferueshme mbi 5vite);
 • Të ketë njohuri shumë të mira te paketës Office dhe programit financiar Financa 5;
 • Të njohë shumë mirë legjislacionin tatimor në fuqi dhe standartet kombetare të kontabilitetit;
 • Të njohë dhe të ketë eksperiencë në Prokurimet Publike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze (e folur dhe e shkruar); gjuha Italiane avantazh;
 • Leje drejtimi automjeti (klasi B).

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 20 33430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 06/06/2019.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë

 

 

Paga Konkurruese