OPERATORË NË SHARRË – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * OPERATORË NË SHARRË – PRISHTINË
Kategoria Art/Design
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
 • Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar.
 • Njohuri në kontrollimin dhe rregullimin e makinave të sharrimit siq janë sharrat me shirit, sharrat rrethore dhe të gjitha llojet e sharrave, për prerjen e drurit sipas specifikave të përcaktuara.
 • Njohuri të nivelit lartë të maqinave të sharrës, si ndezja dhe ndalja e këtyre; programimi në sisteme automatike dhe monitorimi i funksionalitetit të maqinave për të siguruar efikasitet të përgjithshëm të punës.
 • Aftësi dhe njohuri të mirëmbajtjes si pastrami dhe lubrifikimi i pjesëve të lëvizshme të maqinave për të siguruar operacionet e punës.
 • Sigurimi i deponimit të duhur të materialeve të mbeturinave pas operacioneve të punës.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si Operator në sharrë.
 • Të ketë së paku të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e maqinave/sharrave.
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Preferohen kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhës angleze.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkurruese.
SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com ,për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22 Korrik 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese