SHITËS - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SHITËS - TIRANË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

SHITËS

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Punëmarrësi do të kujdeset për mbajtjen e inventarit për produktet që hyjnë për shitje;
  • Do të raportojë shitjet ditore dhe të kryejë çdo ditë dorëzimin e shumave të arkëtuara për shitjet;
  • Do të raportojë lidhur me produktet që përfundojnë dhe do të duhet të rifurnizohet;
  • Do të jetë përgjegjës për kryerjen e shitjeve sipas legjislacionit shqiptar në fuqi, duke lëshuar kuponin tatimor dhe/ose faturën tatimore përkatëse;
  • Do të kujdeset për dhënien e porosive për klientët, në rastet kur produktet që ndodhen në inventar në dyqan janë në sasi më të pakta se furnizimi që kërkohet nga klienti;
  • Të kujdeset për hapjen dhe mbylljen në mënyrë korrekte të ambientit, duke kontrolluar energjinë, ujin dhe vënien e kodit të alarmit, para se dyqani të mbyllet dhe kur hapet të nesërmen. 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e celularit + 355 686077551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/07/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese