UDHËHEQËS/E I/E RRJETIT TË SHITJES DHE MARKETINGUT – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * UDHËHEQËS/E I/E RRJETIT TË SHITJES DHE MARKETINGUT – PRISHTINË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Planifikon, organizon, kontrollon, implementon dhe vlerëson të gjitha operacionet që ndërlidhen me Rrjetin e Shitjes dhe Marketingut;
 • Zhvillon politikat dhe procedurat për mbarëvajtje të Rrjetit të Shitjes dhe Marketingut;
 • Propozon planet dhe objektivat;
 • Përgadit stratëgjinë vjetore;
 • Menaxhon projektet afatshkurtëra dhe afatgjata;
 • Mbikëqyrë të gjitha aktivitetet e marketingut;
 • Përpilon dhe menaxhon buxhetin e Departamentit;
 • Analizon tregon dhe merr iniciativa të ndryshme me qëllim të zhvillimit të biznesit;
 • Planifikon dhe mbikëqyrë aktivitetet në rrjetet sociale;
 • Menaxhon aktivitetet ditore të Departamentit;
 • Është përgjegjës për marrëdhëniet e kompanisë në raport me publikun dhe bën monitorimin e 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Marketing, Administrim Biznesi apo fusha të ngjashme
 • Studimet e përfunduara pasuniversitare dhe trajnimet profesionale, do ishin përparësi;
 • Përvojë ne mbi pesë vite në pozita të ngjashme;
 • Shkathtësi të shkëlqyera kreative dhe analitike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
 • Njohuria e gjuhës serbe do të ishte përparësi.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkurruese.
SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com ,për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 02 Gusht 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese