KONSULENT/E I/E SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KONSULENT/E I/E SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Mbajtja e kontakteve me klientet qe vijne ne show-room si dhe me klientet e perzgjedhur;
 • Pergatitja e ofertave per te gjithe llojet e autoveturave ne bashkepunim me drejtuesin e sektorit te shitjes per vlefshmerine e ofertave;
 • Venia ne zbatim e masave te marketingut sipas planit dhe standardeve te prodhuesit;
 • Bashkepunim i ngushte me drejtuesit dhe koleget e departamentit te shitjes;
 • Kujdeset per aplikimin e dispozitave pozitive per mbrojtje dhe siguri ne pune dhe normave te prodhueseve;
 • Shitesi ne bashkepunim me sektorin e servisit dhe te financave duhet te siguroje qe ne momentin e dorezimit te mjetit tek klienti, mjeti te jete i kontrolluar perfundimisht nga sektori i servisit si dhe te jete likuiduar financiarisht;
 • Kryerja e puneve te tjera shtese te ngarkuara nga drejtuesi i departamentit ose stafi drejtues i kompanise.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Aftesi te mira organizative dhe menaxhuese.
 • Aftesi te mira komunikimi ne gjuhen angleze dhe shqipe ne te shkruar dhe ne te folur.
 • Duhet te jete ne gjendje te punoj nen presion.
 • E preferueshme te kete Diplome te Universitetit.
 • Shkathtesi te mira nder-personale, personalitet kreativ, dinamik, dhe fleksibil.
 • Komunikon me njerezit me ndjeshmëri, takt dhe profesionalizem.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:  Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 09.08.2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese