SPECIALIST/E I/E BURIMEVE NJEREZORE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SPECIALIST/E I/E BURIMEVE NJEREZORE - TIRANE
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

SPECIALIST/E I BURIMEVE NJEREZORE

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të përgatisë dhe të administrojë dosjen personale si dhe dokumentacionin e çdo punonjësi;
 • Të ndjekë të gjithë procedurat për dokumentat që duhet të plotësojë një punonjës;
 • Të planifikojë dhe të implementojë proceset e rekrutimit për punonjësit e kompanisë;
 • Të plotësojë të gjithë procedurat e  nevojshme të rekrutimit/ largimit të punonjësve;
 • Të kryejë procesin e intervistimit/selektimit dhe të krijojë një databazë për të dhënat e marra gjatë intervistës;
 • Të monitorojë list prezencën dhe ditët e punës së stafit;
 • Të ndjekë dhe të zhvillojë procesin e vlerësimit të  performancës së punonjësve;
 • Të kryejë detyra të tjera lidhur me punën.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
 • Të ketë minimalisht 3 vjet eksperiencë pune në fushën e burimeve njerëzore;
 • Të ketë njohuri mjaft të mira të paketës Microsoft Office;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
 • Të ketë aftësi komunikuese;
 • Të ketë aftësi ne koordinim, organizim dhe planifikim;
 • Të ketë dëshirë dhe aftësi për të bashkëpunuar në grup.

 

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 34 30 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 12/08/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese