AGJENT/E MARKETINGU - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT/E MARKETINGU - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një prej kompanive më me eksperiencë në fushën e sigurisë, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

AGJENT/E MARKETINGU

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mban dhe koordinon kontaktet me klientet aktual;
  • Eshte pergjegjes per mbarevajtjen e punes me klientet aktuale dhe ata te rinj;
  • Identifikon dhe kontakton klientet e rinj;
  • Kujdeset per kerkesat apo problematikat e klienteve;
  • Zbaton programin dhe detyrat e caktuara.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Te interesuarit/at duhet te kene eksperience ne fushen e shitjeve.
  • Te jete i/e besueshem, i/e pergjegjshem dhe te permbushe detyrimet e punes.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 6077430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 13/08/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Paga Konkurruese