OPERATOR INBOUND (GJERMANISHT)

Rreth nesh

Italian Network Shpk è una società di consulenza aziendale presente a Tirana dal 2004. I nostri servizi rivolti alle aziende sono di Business Consulting, Taxation & Accounting, HR Management, Networking & Events. La divisione di HR Management (Job in Albania) si occupa di ricerca e selezione del personale, attività di head hunting per figure manageriali, valutazione del personale attraverso somministrazione di test(Thalento), career coaching, formazione manageriale.

Titulli i postimit * OPERATOR INBOUND (GJERMANISHT)
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

OPERATOR CONTACT CENTER (INBOUND) GJERMANISHT

JOB IN ALBANIA, agjensi rekrutimi me seli ne Tirane, kerkon ne emer te nje kompanie prestigjoze me seli si ne Itali edhe ne Shqiperi , Operatore Contact Center ne gjuhen Gjermane per menaxhimin e nje Customer Care.

Sherbime te call & contact center ne outsourcing

Ofrohet:
•    Trajnim Online
•    Sistem pune nga shtepia
•    Kontekst nderkombetar dhe ambient pune dinamik
•    Kontrate pune fillimisht si fillim me afat të caktuar për të pasuar në një kontrat me periudhë të pacaktuar me nje orar javor nga 30 deri ne 40 oresh.
•    Orar fleksibes me turne
•    Perkujdesje ndaj nevojave te personave (work-life balance)
•    Mundesi rritje brenda kompanise
•    Trajnim I vazhdueshem dhe vleresim ndaj perkushtimit te treguar per punen
•    Evente te kompanise
Pergjegjesia:
•    Asistence klienteve nepermjet sherbimeve te kanaleve te ndyshem (telefon; e-mail; chat; web; social media)
•    Menaxhim I telefonatave te klienteve per informacione, sqarime ose te ankesave te tyre
•    Azhornim i vazhdueshem i procedurave, produkteve dhe sherbimeve te ofruara
Kualifikimet:
•    Diplom Shkolle e mesme
•    Niveli minimal I gjuhes Gjermane B2
•    Njohje e ndonje gjuhe tjeter te huaj (jo e detyrueshme)
•    Njohuri te mira te perdorimit te PC-se (niveli i ndermjetem)
Aftesi te kerkuara:
•    Aftesi te shkelqyera ndernjerezore, komunikuese dhe ekspozite
•    Prirje per te punuar ne grup, per te zgjidhur problemet dhe per t’u perqendruar ne rezultate
•    Predispozite e mire ndaj ndryshimeve inovative dhe te mesuarit
•    Besueshmeri maksimale, perpikmeri, saktesi dhe organizim
•    Gatishmeri per te punuar ne turne
•    Gatishmeri per te punuar ne Tirane ose nepermjet smart working direkt nga shtepia

 

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Kërkesat e profilit

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

 

Those who are interested can send their CV to our email address:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

Tjetër (Opsionale)

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655

 

Those who are interested can send their CV to our email address:

selezione@jobinalbania.com

www.jobinalbania.com

Tel +355693116655