Përfaqësues Mjekësor

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * Përfaqësues Mjekësor
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë,një firmë e njohur mjekësore,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

    Përfaqësues mjekësor

Detyrat kryesore:

  • Promovimi i produkte mjekesore ne mjeke dhe farmaci;
  • Zhvillimi dhe mbajtja e marredhenieve te shendosha me klientet;
  • Realizimi i vizitave periodike ne kliente (mjek, farmaci);
  • Realizimi i raportimeve periodike te superiori.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Eksperience e mepareshme pune si Perfaqesues Mjekesor;
  • Njohuri mbi gjuhen angleze dhe italiane;
  • Njohuri mbi programet kompjuterike te paketes Microsoft Office;
  • Patente e klasit B;
  • Aftesi te mira komunikuese dhe bindese;
  • Gadishmeri per te punuar ne Tirane dhe rrethe.

 

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 19/10/2020


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!