MENAXHIMI ORGANIZACIONAL

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * MENAXHIMI ORGANIZACIONAL
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

                        MENAXHIMI ORGANIZACIONAL
                                    TRAJNIM 1 DITOR
                            PAJISENI ME CERTIFIKATE

Nese synon te behesh nje Manager i ardhshem, te fitosh njohuri mbi praktikat e punes dhe te
certifikohesh si nje menaxher, regjistrohu tani!
 

Trajnim Menaxhimi Organizacional

Disa nga temat e programit i gjeni ne vijim:

- Menaxhimi i kompanise

- Menaxhimi i diversitetit

- Menaxhimi i etikes

- Menaxhimi i ndryshimeve dhe inovacionit

- Procesi i planifikimit dhe kontrollit

- Menaxhimi strategjik

- Komunikimi menaxherial

- Buxhetimi etj.

 

Ne perfundim te trajnimit cdo pjesmarres do te pajiset me: 

- Kurrikulen e Menaxhimit Organizacional

 

CDO PJESMARRES DO TE PAJISET ME CERTIFIKATE!

 

Regjistrimet kane nisur dhe numri i vendeve eshte i limituar!

Kërkesat e profilit

Per regjistrim apliko ne: rekrutimp@gmail.com