Kerkoj SHITES/E dhe MONTER/E

Titulli i postimit * Kerkoj SHITES/E dhe MONTER/E
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

DAGE PERDE

Për ju që jeni duke kërkuar një vend pune atraktiv ku vlerësoheni dhe avancoheni në bazë të performancës tuaj

DAGE PERDE

shpall konkurs për vende të lira të punës në pozitat:

SHITËS/E
MONTUES/E

Lokacioni: Tiranë
Orari: i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Të jetë mbi moshën 18-vjeçare;
Të përmbush me saktësi obligimet dhe qëllimet ditore;
Të jetë komunikativ me klientët dhe bashkëpunues me pjesën tjetër të stafit;
Të ketë aftësi menaxhuese të punës me stres;
Të jetë i gatshëm të punoj në mbikëqyrje minimale;
Përvoja e punës në fushën përkatëse është përparësi.

Të interesuarit lus të na dërgojnë CV në email adresën: dageperde@outlook.com

Kërkesat e profilit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Të jetë mbi moshën 18-vjeçare;
Të përmbush me saktësi obligimet dhe qëllimet ditore;
Të jetë komunikativ me klientët dhe bashkëpunues me pjesën tjetër të stafit;
Të ketë aftësi menaxhuese të punës me stres;
Të jetë i gatshëm të punoj në mbikëqyrje minimale;
Përvoja e punës në fushën përkatëse është përparësi.

Të interesuarit lus të na dërgojnë CV në email adresën: dageperde@outlook.com