TRAJNIM LIDERSHIPI

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TRAJNIM LIDERSHIPI
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

                   MESO DHE TRAJNO AFTESITE E LIDERSHIPIT
                                       TRAJNIM 1 DITOR
                             PAJISENI ME CERTIFIKATE


BClever Agency organizon trajnimin “Meso dhe trajno aftesite e lidershipit”

 Nese synon te behesh nje Lider i ardhshem, te fitosh njohuri mbi praktikat e punes dhe aftesite qe nje lider duhet te kete, eja ne trajnimin e radhes.

                                   Pajiseni me certifikate!

Kërkesat e profilit

Per regjistrime aplikoni ne: rekrutimp@gmail.com