Programues Magento

Rreth nesh

Innovaway S.P.A: operates in the ICT sector and offers personalized solutions by using the latest technology utilized by more than 150 clients that operate in the financial sector, Retail and Luxury sector, from transports and services to utilities and public administration. Innovaway’s offer is divided in three areas: IT service management, Information technology, and Business process Outsourcing. For the offer of IT service management, Innovaway uses its own Multi language Service Desk which is the only one in Italy, that is capable of managing any client needs with its own employees. From the single point of contact to the call management for incidents or support requests, of which we manage the entire life cycle to resolution. It operates 24H, 7 days a week, and manages around 1.400.000 contacts a year. The performance extends from the call dispatching to the onsite support, passing through the Help Desk first, second, and third level, the advanced governance and the Fleet management.

Titulli i postimit * Programues Magento
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Innovaway Albania Sh.p.k. po kërkon figurat që do të përfshihen në Software Factory.

Konkretisht kërkojmë kandidate me njohuri në Platformën Magento (të paktën 1 vit përvojë);

Kandidati do të inserohet në projekte inovative dhe në të cilat përdoren teknologjitë dhe metodologjitë më moderne.

 

 

 

 

Kërkesat e profilit

Kërkohen aftësitë teknike të mëposhtme:

Njohuri të mira të Magento (të paktën 1 vit përvojë)

Dy vjet përvojë programimi në PHP, JavaScript, HTML, CSS, jQuery

Njohuri të mira të MySQL

Njohuri të mira të Git

Njohuri shume e mire e gjuhës angleze.

Përvoja e studimit:

Kandidati ideal është i diplomuar në lëndë teknike / shkencore dhe ka pasur mundësinë për të fituar përvojë të mëparshme në aktivitetet e raportuara.

 

Soft skills:

 

Kandidati ideal duhet të ketë:

Aftësi për të punuar në ekip.

Aftësi komunikimi angazhimi dhe motivimi.

Disponueshmëria: e shpejtë.

Ofrojme përfshirjen në një ekip ndërkombëtar dhe në projekte inovative.

Rritja personale, profesionale dhe ekonomike në përpjesëtim me aftësitë e fituara. Vëmendja ndaj  nevojave te stafit dhe meritokracia janë baza e një marrëdhënieje solide të rritjes së përbashkët.

 

Shenim: Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne adresen

 

email: matilda.merxhani@innovaway.it