OPERATOR CUSTOMER SERVICE gjuhen gjermanisht

Rreth nesh

MAS Net SHPK è un'azienda di servizi di telecomunicazione, con sede a Durazzo specializzata nella consulenza commerciale nei canali Business e Residenziale, per quanto riguarda i servizi outbound, inbound, customer care, survey, digital marketing. Ambiente giovane, dinamico, flessibile, attento alle esigenze dei propri collaboratori. Se vivi a Durazzo, parli bene italiano, hai voglia di metterti in gioco con un lavoro stimolante e ben retribuito, invia il tuo cv a selezione@masnet.al

Titulli i postimit * OPERATOR CUSTOMER SERVICE gjuhen gjermanisht
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Përmes evolucionit, sot Webhelp është një udhëheqës global me 70,000 njerëz, në outsourcing e proceseve të biznesit (BPO). Ne jemi të specializuar në outsourcing e përvojës së klientit, por aftësitë tona shtrihen në të gjithë kanalet zanore, sociale dhe dixhitale. Shërbimet tona me burime të jashtme janë zgjeruar gjithashtu duke përfshirë menaxhimin e pagesave, shitjet dhe shërbimet e marketingut. Tani po kërkojmë staf për Shërbimin ndaj Klientit ne gjuhen Gjermane


Kandidati ideal do të jetë në gjendje të:

 

Kontakti përmes telefonit, chat dhe postës elektronike me klientët për të zgjidhur çdo çështje ose ankese
Aftësia për të qëndruar i përqendruar dhe i organizuar për të trajtuar saktë kërkesën e klientit në kohën e duhur
Raportoni vazhdimisht çështje të reja dhe ndërlidhni në mënyrë aktive me udhëheqësit e ekipit dhe kolegët për të optimizuar përvojën e përgjithshme të klientëve
Përgjegjës për mbajtjen e një niveli të lartë të profesionalizmit me klientët dhe punën për krijimin e një marrëdhënie pozitive me çdo telefonues
Duhet të jetë në gjendje të përdorë mjetet CRM dhe softuerin përkatës për të trajtuar çdo kontakt


Kompetencat dhe kualifikimet kryesore:
 

Fokusi te klienti, ndjeshmëria dhe vëmendja ndaj detajeve janë kompetencat thelbësore
Niveli i aftësisë së gjuhës GJERMANE (niveli B2, C1)
I shpejtë ne te shkruar, minimum 40 fjale per minute
Aftësia për të trajtuar situatat dhe kontaktet stresuese
Preferohet përvojë e mëparshme në kete role
Në gjendje të punojë shpejt dhe në mënyrë efektive
Të gatshëm për të bashkëpunuar me drejtuesit e ekipit dhe kolegët për të përmirësuar kënaqësinë e klientit
Kërkesat minimale - Diploma e Shkollës së Mesme


Bëhuni pjesë e një prej kompanive më të mëdha në outsourcing global. Bashkohuni me një mjedis pune dinamik dhe argëtues me një zonë relaksuese dhe hierarki të sheshtë me mundësi të shkëlqyera për të zhvilluar aftësitë tuaja. Ju lutemi vini re gjithashtu se WebHelp është një punëdhënës me mundësi të barabarta dhe mirëpret aplikimet nga të gjithe dhe nuk bën diskriminim për shkak të racës, fesë ose besimit, origjinës etnike ose kombëtare, paaftësisë, moshës, shtetësisë, statusit martesor ose civil, orientimi seksual, ose identiteti gjinor.


Nëse mendoni se jeni të përshtatshëm për këtë pozicion dhe ju pëlqejnë sfidat, atëherë dërgoni CV-në tuaj në adresën: selezione@masnet.al


  selezione@masnet.al

Kërkesat e profilit

Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv-ne  ne e-mail:

 selezione@masnet.al
 

Paga 450 leke ora