DURRES, KERKOHET HR MANAGER

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * DURRES, KERKOHET HR MANAGER
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

BClever Agency per nje klientin e saj i cili operon ne profilin Call Center, lider ne gamen e sherbimeve, mundesive, pagesave qe ofron, kerkon te punesoje HR Manager ne qytetin e Durresit.

Kriteret:

- Njohes shume i mire i gjuhes italiane (e folur/e shkruar)

- Eksperience e meparshme pune si HR Manager (kusht i domosdoshem)

- Kualifikime, certifikime, trajnime si HR Manager perbejne avantazh per kandidatin

- Te kete perfunduar ciklin e studimeve

Kërkesat e profilit

Ofrohet:

- Pagese shume e kenaqshme

- Ambjent dhe kushte pune te shkelqyera

- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi.

 

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com