REKRUTUES TE JASHTEM

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * REKRUTUES TE JASHTEM
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

BClever Agency kerkon te zgjeroje stafin e saj me konsulente dhe rekrutues te jashtem.

Aplikantet duhet:

- Te jene energjike, te shkathet dhe te vetemotivuar

- Preferohet te kene patur eksperience te meparshme si rekrutues te jashtem ose terreni

- Te jene njohes te mire te te pakten njeres prej gjuheve italisht/anglisht

- Te jene njohes te mire te vendodhjeve, rrugeve, zonave ne qytetet respektive

 

 

Kërkesat e profilit

Aplikantet e perzgjedhur do te kene nje faze paraprake trajnimi.

Aplikantet duhet te dergojne CV-te e tyre te perditesuara ne rekrutimp@gmail.com