PUNESIM NE KROACI

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron nje game te gjere sherbimesh ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * PUNESIM NE KROACI
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

BClever Agency per nje klientin e saj kerkon te punesoje ne menyre te menjehereshme Kamariere/F me kontrate te rregullt pune 6 mujore ne Kroaci me ushqimin dhe akomodimin te perfshira.

KERKOHET:
– eksperience e meparshme pune
– disponibilitet i menjehershem
– pergjegjshmeri, korrektese dhe aftesi ne menaxhimin e detyrave te caktuara
– njohje e gjuhes angleze (cdo gjuhe tjeter perben avantazh)

OFROHET:
– pagese 800-1200 Euro
– kontrate e rregullt pune
– akomodimi dhe vaktet te perfshira


 

Kërkesat e profilit

Per te aplikuar dergoni kandidaturen tuaj ne: rekrutimp@gmail.com