Drejtor i Shitjes

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * Drejtor i Shitjes
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Job Good! Life Good! 

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në ,Prishtinë: 

DREJTOR I SHITJES – KOSOVË 

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

  • Kandidati/ja duhet të jetë fuqimisht i/e motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
  • Ai/ajo do të zhvillojë biznesin në gjithë territorin e Kosovës dhe jashtë saj, duke identifikuar klientë të rinj të mundshëm të cilëve do t'u ofroj shërbimet mbi kualitetin dhe gamën e gjerë të produkteve;
  • Planifikon, organizon dhe ekzekuton vizita të rregullta të klientëve, zhvillon takime me profesionistë të lamisë së ndërtimit, për prezantim të gamës së produkteve në përputhje me të gjitha standardet rregullative të zbatueshme të kompanisë;
  • Plotëson ose tejkalon qëllimet dhe objektivat e shitjes për produktet e përcaktuara ose portofolion e produkteve brenda territorit të Kosovës dhe jashtë saj;

Kërkesat e profilit

  • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik apo fushë të ngjashme.
  • Përvojë të mëparshme minimum 5 vjeçare në shitje të po këtij profili;
  • Patentë të vozitjes, kategori B;
  • Aftësi përdorimi të MS Office;
  • Njohje e shkëlqyer e gjuhës Angleze si dhe gjuhët tjera do jenë një përparësi.

 

REMUNERATION/ SALARY: Highly Competitive.

NOTE: This job description is not intended to be all-inclusive. The employee may perform other related duties as negotiated to meet the ongoing needs of the organization.

Are you interested in a new challenge in an innovative company? Have you answered well our questions related to this position? Then we look forward to getting to know you and offer to you a very innovative challenge that will change your life forever! The interested candidates are invited to send their application documents (a Cover Letter and a CV in English) at:

de.berisha@theheadhunter.com if you have any technical questions related the application, please, contact directly Mrs. Dezera BERISHA until 14.03.2021.