! Callnet kerkon: Operatore dhe Team Leader per fushatat Tim dhe Enel (mandatto diretto) !

Titulli i postimit * ! Callnet kerkon: Operatore dhe Team Leader per fushatat Tim dhe Enel (mandatto diretto) !
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Callnet kerkon :
- Team leader me eksperience per fushaten Enel (MANDATO DIRETTO)
- Operator/e me dhe pa eksperience  per fushaten e energjise outbound Enel.
Te interesuarit duhet te kene disponibilitet per 4/6 ore pune ne dite.
- Nivel mesatar te gjuhes Italiane.
-Te jene bashkepunues dhe korrekt.
Ofrohet : Nje page e mire (pagesa ne inserito te kontratave), nje ambjent mikprites dhe orare fleksibel!!
09:00 - 21:00
Kontaktoni ne numrin : 0693910003 ose dergoni  cv tuaj ne:
callnetgroup@gmail.com
Adresa : Rruga e Dibrës,  Sheshi Selvia 1001 Tiranë

Kërkesat e profilit

Callnet kerkon :
- Team leader me eksperience per fushaten Enel (MANDATO DIRETTO)
- Operator/e me dhe pa eksperience  per fushaten e energjise outbound Enel.
Te interesuarit duhet te kene disponibilitet per 4/6 ore pune ne dite.
- Nivel mesatar te gjuhes Italiane.
-Te jene bashkepunues dhe korrekt.
Ofrohet : Nje page e mire (pagesa ne inserito te kontratave), nje ambjent mikprites dhe orare fleksibel!!
09:00 - 21:00
Kontaktoni ne numrin : 0693910003 ose dergoni  cv tuaj ne:
callnetgroup@gmail.com
Adresa : Rruga e Dibrës,  Sheshi Selvia 1001 Tiranë