DigitSapiens po kerkon Laravel, Salesforce dhe .Net developers.

Rreth nesh

Digit Sapiens is a tech company specialized in out-staffing and human capacity building. We deliver value!

Titulli i postimit * DigitSapiens po kerkon Laravel, Salesforce dhe .Net developers.
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës


DigitSapiens po kerkon per anetare te rinj per t'i shtuar ekipit!
Ne po kerkojme Laravel, Salesforce, and .Net Developers.
Dergoni CV-ne tuaj ne info@digitsapiens.com .
Data e fundit e aplikimit: 19/03/20
 

Kërkesat e profilit

Minimalisht 1 vit pune eksperience.
Aftesi komunikimi dhe bashkepunuese shume te mira.