Specialist Trajtim Praktika, Zyra e Dëmëve Shëndetësore

Rreth nesh

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Titulli i postimit * Specialist Trajtim Praktika, Zyra e Dëmëve Shëndetësore
Kategoria Administrative/Zyre
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kriteret që aplikantët duhet të plotësojnë janë:

  1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë në degët Ekonomi, Mjekësi, Shkenca të Natyrës.
  2. Të ketë 3(tre) vite eksperiencë pune.
  3. Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, Internet.
  4. Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).
  5. Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe komunikuese

Të interesuarit, brenda datës 23.04.2021 të dorzojnë CV në adresën zyrtare të e-mail-it: burimetnjerezore@uniqa.al  ose në postën e shkruar në adresën: Sigal Uniqa Group Austria; Departamenti Legal & Burimeve Njerëzore; “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose na kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.