Tiranë, ofroj vend pune Inxhinier Mekanik(M)

Rreth nesh

Kompani që prodhon motorra elektrik

Titulli i postimit * Tiranë, ofroj vend pune Inxhinier Mekanik(M)
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Advanced Tecnology, Tianë/Vaqarr kërkon të punësojë Inxhiner mekanik. Puna konsiston në prodhim pjesësh mekanike.
Të ketë eksperiencë në përdorimin e makinerive CNC controll Okuma dhe qëndër pune kontroll Fanuc. Paga shumë e mirë.
 

Kërkesat e profilit

CV të dërgohen në email: advancedtechnologyshpk@gmail.com