Inxhinier Metalurg

Kurum International
Rreth nesh

Kurum International është themeluar në 1998 dhe është e specializuar në prodhimin e hekur-çeliqeve, energjisë elektrike, gazeve industrialë dhe gëlqeres. Kompania vazhdon në Shqipëri aktivitetin e grupit Kurum, i krijuar në Turqi në vitin 1975. Kurum është kompleksi i vetëm i hekurit në vend. Pas më shumë se dy dekadash në Shqipëri, ne mbulojmë rreth 85% të tregut të brendshëm. Produktet tona të hekurit eksportohen gjithashtu në të gjithë rajonin. Por më shumë se një prodhues hekuri dhe çeliku, Kurum është një nga kompanitë më të mëdha të sektorit privat në vend. Ne jemi rritur gjatë viteve, duke patur një motiv; të ardhmen. Që prej zanafillës sonë, ne e vlerësojmë integritetin dhe e theksojmë rëndësinë e saj në veprat tona. Ne krijojmë produkte nga të cilat klientët tanë dhe gjithë komuniteti të përfitojë e përmirësohet. Ne aplikojmë teknologjitë më të fundit dhe standardet botërore të prodhimit. Ne nuk ndalojmë kurrë së zhvilluari në dije, aftësi dhe kapacitete. Kurum nisi dhe po e vazhdon rrugëtimin e tij sepse beson në një të ardhme më të mirë. Ne besojmë në një zhvillim të qëndrueshëm, duke kërkuar pandalur progres. Ne besojmë në të ardhmen e Shqipërisë.

Titulli i postimit * Inxhinier Metalurg
Kategoria Inxhinieri
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Përshkrimi

Kurum International sha eshte ne kerkim te nje punonjesi ne pozicionin Inxhinieri Metalurg.

- Puna do te jete ne Kombinatin Metalurgjik Elbasan.
- Sigurohet transporti edhe nga Tirana.
- Pervoje pune ne kete fushe 1-2 vite.
- Preferohet njohja e gjuhes turke, por nuk eshte kusht.
- Cdo licence e mundeshe qe dispononi ne fushen profesionale perben avantazh.

Te interesuarit jene te lutur te aplikojne duke derguar CV e tyre tek emaili: info@kurum.al

Kërkesat e profilit

Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Inxhinier

Tipi i punës: Kohe e plote

Eksperiencë: Pak eksperience (0 - 2 vite)