KUZHINIER

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Kategoria Kuzhinier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një ambasadë e huaj, po kërkojmë në Tiranë:

                                                              KUZHINIER

Përgjegjësitë kryesore 

  • Përgjegjës për gatimin sipas menusë së përcaktuar;
  • Kujdeset për përgatitjen dhe ruajtjen e standarteve të cilësisë së gatimit;
  • Respekton ruajtien e standarteve të higjenës dhe pastërtisë në kuzhinë;
  • Realizon procese/detyra të tjera që lidhen me kuzhinën.

 

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Te kete nivel fillestar ose mesatar me 2-3 vjet experience;
  • Certifikate profesionale, e njohur ne Shqiperi;
  • Te jete i gatshem te punoje ne fundjave, por nuk do te duhet te punoj gjithmone;
  • Te kete njohuri baze te anglishtes;
  •  Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe në ekip;
  • Aftësi për punë të pavarur, të pastër, me përgjegjësi dhe i disiplinuar.

 

 

 

 

 

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 27/07/2021. 


Try The HeadHunter for your success!
Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i datës 10.03.2008.

 

*The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes, based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.2008.

 

*Ai sensi del Codice in materia di protezione dei dati personali N.9887 del 10.03.2008, tutti i CV inviati alla nostra azienda sono trattati e conservati nella massima riservatezza.