PHP Developer

Titulli i postimit * PHP Developer
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Dua te punesoj nje programues me njohuri ne php, mysql, javascript, html dhe css. 

Kërkesat e profilit

Duhet te kete vite eksperience

Paga 60000